Versioner av Kaspersky VPN

Kaspersky VPN finns tillgängligt i en gratisversion och en obegränsad version.

Obs! Tillgängligheten av gratisversionen beror på din region.

Gratisversion:

Du kan uppgradera från gratisversionen till den obegränsade versionen genom att köpa en prenumeration.

Obegränsad version:

För mer information om versionerna av Kaspersky VPN, besök My Kaspersky.

Obs! När du använder den obegränsade versionen av Kaspersky VPN kan programmet meddela dig om att en annan prenumeration finns tillgänglig. Detta meddelande visas endast om den upptäckta prenumerationen gäller för färre enheter än din nuvarande prenumeration. Om du växlar till denna prenumeration kommer Kaspersky VPN som finns installerad på några av dina enheter att växla till gratisversionen.

Se även

Uppgradera till den obegränsade versionen

Om prenumerationen